Dissident One:ㅤOekraïne Biolab Update: Rusland beschuldigt Pfizer, Moderna, Merck, Obama, Soros, Clintons, Bidens, Rockefellers & Anderen – DissidentNL

dissident-one:ㅤoekraine-biolab-update:-rusland-beschuldigt-pfizer,-moderna,-merck,-obama,-soros,-clintons,-bidens,-rockefellers-&-anderen-–-dissidentnl

12-05-22 08: 00: 00,

Het Russische Ministerie van Defensie (MOD) heeft woensdag een reeks prominente politici, farmaceutische bedrijven en overheidsinstanties ervan beschuldigd deel te nemen aan een wereldwijde samenzwering in Oekraïne, meldt Infowars.

Het Russische Ministerie van Defensie beweert met name dat de VS en andere NAVO-landen betrokken zijn bij illegale militair-biologische projecten in Oekraïne.

De voormalige perschef van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, Iuliia Mendel, schreef op Twitter dat Rusland “ongegronde beschuldigingen verspreidt dat het Amerikaanse leger geheime biologische wapens aan het ontwikkelen was in Oekraïne, maar deze keer werden ze geholpen door de farmaceutische bedrijven Pfizer en Moderna.”

The Russian Defense Ministry again spread baseless accusations that the U.S. military was developing secret biological weapons in Ukraine, but this time they were helped by the pharmaceutical companies Pfizer and Moderna.

— Iuliia Mendel (@IuliiaMendel) May 11,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: