Een commentaar op het RKI-weekverslag – bijna zonder woorden

een-commentaar-op-het-rki-weekverslag-–-bijna-zonder-woorden

Door Andreas Zimmermann.

Nadat uit de gegevens van de laatste RKI-weekverslagen een negatieve vaccinatie-efficiëntie voor veel leeftijdsgroepen naar voren was gekomen, heeft het RKI nu gereageerd. Vanaf het weekverslag van gisteren worden de gegevens gewoon niet meer gepubliceerd. Volgens het kinderlijke motto, als ik mijn ogen goed sluit, zal de realiteit zeker verdwijnen. Het huidige wekelijkse rapport zegt in sectie 2.2 (pagina 24):

“Vanaf vandaag, donderdag, zal het RKI COVID 19 weekverslag niet langer regelmatige informatie bevatten over de effectiviteit van de COVID 19 vaccinatie. Ook de onderliggende tabellen op https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Daten/Impfeffektivitaet.html zullen deze week niet worden bijgewerkt.”

Het voornemen van het RKI om de informatie beter te filteren en aan te passen aan het gewenste narratief is als volgt geformuleerd:

“In plaats daarvan is het de bedoeling dat het RKI op gezette tijden afzonderlijke evaluaties publiceert over het onderwerp COVID-19-vaccinatie/effectiviteit van het vaccin, waardoor een gedetailleerder onderzoek naar afzonderlijke aspecten mogelijk wordt dan in het kader van het weekbericht mogelijk is.”

Leest u graag Achgut.com? ” Lees verder

%d bloggers liken dit: