Eerste sociale kredietsysteem: Duitsland test nu..

eerste-sociale-kredietsysteem:-duitsland-test-nu.

12-05-22 03: 32: 00,

De afschaffing van contant geld heeft een duidelijk doel: de weg vrijmaken voor digitale valuta, die kunnen en hoogstwaarschijnlijk onvermijdelijk zullen worden gekoppeld aan een sociaal kredietsysteem. Deze ontwikkeling moet ons allen stof tot nadenken geven en wie kunnen we beter interviewen dan Norbert Häring? In dit uiterst boeiende interview werpen we licht op de verbanden tussen de monetaire systemen en de samenleving en op wat waarschijnlijk de zeer sombere vooruitzichten voor de toekomst zullen zijn als we niet vechten voor ons geld en dus voor onze vrijheid.

Alex Jones eine klare Stellung zu Q-Anon und entlarvt es als Psyop

Alex Jones neemt duidelijk stelling tegen Q-Anon en ontmaskert het als een psyop

12/05/2022

Ist Elon Musk Teil der WEF-Agenda?

Maakt Elon Musk deel uit van de WEF agenda? ” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: