EZAZ.NL:ㅤDocu-serie ‘Tegenwind’ wint Vlaamse Publieksprijs

ezaz.nl:ㅤdocu-serie-‘tegenwind’-wint-vlaamse-publieksprijs

12-05-22 01:00:00,

Tot ieders verrassing heeft de documentaire-serie ‘Tegenwind’ gisteren de Vlaamse Publieksprijs gewonnen. De reeks documentaires zet mensen in de schijnwerpers die letterlijk tegenwind hebben ervaren omdat ze een andere kijk hebben op Corona als virus, de ‘vaccins’, de maatregelen of andere aspecten van wat een ‘pandemie’ is gaan heten.

In de serie kwamen bij Corona-critici bekende namen aan het woord: Maurice de Hond, Theo Schetters, Mattias Desmet, Sam Brokken en recentelijk Robert Malone (zie bovenstaande video).

Toen de nominaties bekend waren durfden de makers niet te hopen op het winnen van de publieksprijs. In een e-mail daags vóór de verkiezing schreven de makers: “Dat Tegenwind was genomineerd voor de Ultimas publieksprijs leidde bij sommigen tot geweeklaag en geknars van tanden, niet in het minst omdat deze cultuurprijzen van de Vlaamse Regering gesponsord worden door Knack en VRT, die Tegenwind niet meteen een warm hart toedragen.  Knack vond het zelfs zo angstwekkend dat we waren genomineerd en best wel eens konden winnen dat ze er een heel artikel aan hebben gewijd.  Dank je Knack, voor de gratis reclame!

Het is te verwachten dat de reacties uit de MSM tandenknarsend zijn. Zo kopt de VRT: “Winnaar van de Ultimas publieksprijs, achtervolgd door controverses: wie of wat is Tegenwind?

Er is dus massaal op Tegenwind gestemd en dat leidde tot een lichte paniekkramp bij een internet-trol,

 » Lees verder op EZAZ.NL

%d bloggers liken dit: