Het is slechts een kwestie van tijd voordat Britse en Amerikaanse troepen naar Oekraïne worden gestuurd

het-is-slechts-een-kwestie-van-tijd-voordat-britse-en-amerikaanse-troepen-naar-oekraine-worden-gestuurd

12-05-22 03: 25: 00,

We leren niet uit de geschiedenisboeken hoe grootmachten zijn verslagen, onder andere door het aantal troepen dat tegen hen streed.

Nu het nieuws uit Amerika de ronde doet dat Joe Biden maar liefst 33 miljard dollar aan militaire hulp voor Oekraïne heeft gevraagd, is het de moeite van het overdenken waard aan beide kanten van de plas. Is dit een winnende strategie in Oekraïne? Is het slagveld werkelijk zo eenvoudig dat het slechts een kwestie is van de balans van de militaire uitrusting in het voordeel van de regering Zelensky te doen doorslaan om de Russen te verslaan? Als we kijken naar de verklaringen die de westerse media plichtsgetrouw blijven publiceren over de smeekbeden van Zelenski aan het Westen, lijkt het erop dat zijn eisen niet in overeenstemming zijn met wat hem wordt aangeboden, hetgeen een debat in de westerse media op gang zou moeten brengen waarin enkele vrij fundamentele vragen worden gesteld. Als de Oekraïense strijdkrachten geleidelijk aan verzwakken, kan de huidige strategie van het sturen van meer materieel uitpakken

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: