Het nieuwe vaccinatie schade dashboard – commonsensetv.nl

het-nieuwe-vaccinatie-schade-dashboard-–-commonsensetv.nl

12-05-22 08:06:00,

 

De meesten van u weten inmiddels al dat minder dan 10 % van de vaccinatieschade wordt gemeld aan de autoriteiten. CSTV heeft al eens voorgerekend dat de verschillen per land enorm groot zijn. Nederland rapporteert het meest, maar ook dat is maar een fractie van de werkelijkheid. Polen en België rapporteren nauwelijks vaccinatieschade.

Het is dus verstandiger om geen gifspuit in Nederland toegediend te krijgen. Beter reist u af naar België of Polen.

Maar goed, zelfs zonder rekening te houden met het feit dat dit maar een fractie van de werkelijkheid is, is de schade al verschrikkelijk genoeg:

 

Of is er, buiten de machthebbers die ons dit opdringen, iemand die het normaal vindt dat meer dan 44 duizend mensen zijn overleden omdat ze verplicht werden een gifspuit in hun lijf te laten injecteren?

Is er iemand die het normaal vind dat bijna 4,3 miloen mensen schade hebben ondervonden van deze gifspuit? En ongeveer de helft van deze schadegevallen betreft ernstige schade. Permanente schade, levensbedreigende schade.

Is er iemand, behalve rutler, kaagheks en al die andere wefidioten, die dit normaal vindt?

 

De mainstream media doen net alsof er niets aan de hand is. ‘Gewoon doorlopen mensen’ Wij berichten er niet over dus u hoeft zich er geen zorgen over te maken.

Net als over de fraude die Pfizer heeft gepleegd met hun clinical trials. De werkelijkheid wilden ze 75 jaar verborgen houden. Een hooggerechtshof in de VS stak daar een stokje voor en de resultaten uit de gepubliceerde documenten zijn ronduit schokkend.

Iets van gelezen of gehoord? AD, Volkskrant, NRC, NOS, Jinek?

 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: