Hoe het Westen Poetin dwingt tot een nucleaire eerste aanval

hoe-het-westen-poetin-dwingt-tot-een-nucleaire-eerste-aanval

12-05-22 03:47:00,

Het wordt nu voor velen duidelijk dat de VS en de NAVO Rusland opzettelijk tot een wereldwijde thermonucleaire oorlog dwingen. In de klassieke speltheorie zou men zich twee schorpioenen in een potje kunnen voorstellen, die elk in staat zijn de ander te doden, maar niet voordat de ander kan terugslaan, waardoor ze effectief allebei gedood worden. Ik gebruik liever de analogie van twee cowboys in een saloon, elk met een geladen geweer op het hoofd van de ander gericht. Zodra de cowboy van de VS/NAVO verklaart dat zijn doel de volledige vernietiging van Rusland is en dat er geen gemeenschappelijke basis is en geen herstel van de geopolitieke erkenning van het bestaansrecht van Rusland, is het in het belang van Rusland om eerst te schieten (en te hopen dat het het tegenvuur kan ontwijken), schrijft Mike Adams.

Dat is de hoek waarin Rusland nu wordt geduwd. Wij zijn zo dicht bij een wereldwijde thermonucleaire oorlog – of een detonatie van een EMP-wapen boven Europa of Noord-Amerika – dat een eerste aanval van Rusland elke dag kan komen, in luttele minuten. (Ongeveer 200 seconden van lancering tot detonatie boven Europese steden als Parijs, Berlijn en Londen.)

Toch is de extreme arrogantie van de illegale, misdadige vijandelijke bezettingsmacht in Washington D.C. – het “Biden-regime” – werkelijk ongelooflijk. De VS en de NAVO doen alsof zij onkwetsbaar zijn voor nucleaire vergelding. Zij doen alsof hun eigen naties goed werken, met volledig functionerende aanvoerlijnen en een parate beroepsbevolking om meer wapens te produceren, samen met een stabiele binnenlandse munt om een oorlogsinspanning te financieren. Maar geen van deze veronderstellingen is waar. De Verenigde Staten van Amerika staan alleen maar op instorten, met een bijna ingestorte cultuur van mensen die weigeren te werken, een ineenstortende toeleveringsketen en een ineenstortende dollarmunt. Als klap op de vuurpijl wordt het land (vermoedelijk) geleid door een geestelijk onbekwame dementiepatiënt, die in 2020 aan de macht is gekomen door een op criminele wijze gemanipuleerde (gestolen) verkiezing.

De democratie is dood in Amerika, en de vrije meningsuiting is zo goed als buiten de wet gesteld. Geld wordt waardeloos, en zowel de voedselinflatie als de brandstofprijzen rijzen met de dag de pan uit. Amerika staat op de rand van een binnenlandse burgeroorlog, en toch denken de krankzinnige, arrogante Amerikaanse leiders dat zij Rusland tot gehoorzaamheid kunnen knuppelen door stoer te praten en met economische sancties te dreigen?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: