Is er leven op Pluto? – commonsensetv.nl

is-er-leven-op-pluto?-–-commonsensetv.nl

12-05-22 07:25:00, De covid hoax met bijbehorende gifspuitcampagne is geen zelfstandige gebeurtenis maar is onderdeel van een allesomvattend plan.

 

De corona paniek is van levensgroot belang voor de uitvoering van het grote plan.

Immers, de angst die zich meester heeft gemaakt over de levens van vele mensen, doet ze moeiteloos, zelfs dankbaar, de meest absurde maatregelen accepteren.

Vele mensen verkeren nog in de veronderstelling dat we te maken hebben met een wereldwijde gigantische pandemie, een virus dat van een vleermuis is overgesprongen op de mens en daar dood en verderf zaait. Al 2 jaar houden ze deze hoax vol. Daar doen wij al vanaf het begin verslag van. “Maar is het wel een hoax”? Vragen vele mensen zich nog steeds af!

Weet u nog dat Marcel van Tol in 2020 al met vele bewijsstukken had aangetoond dat de meeste landen in de wereld al in 2017, 2018 en 2019 op grote schaal covid-19 pcr testkits aan het inkopen waren? Er zijn internationale handelsregistraties, douanedocumenten en Chinese exportrapporten die dit allemaal bewijzen. De zogenaamde factcheckers hebben hun uiterste best gedaan om deze gegevens te ontkrachten en u te verzekeren dat dit verkeerde productomschrijvingen waren (!)

Maar voor wie het niet gelooft of nog aan het twijfelen is dat dit allemaal van te voren gepland was, stelt u zichzelf eens een simpele vraag:

Hoe kan het zijn dat er bij het begin van de covid hoax op geen enkel moment een tekort aan iets ingewikkelds als een pcr-covid-19 test is geweest, maar wel een gigantisch tekort aan een eenvoudig product als een mondkapje? Een lapje stof met 2 elastiekjes………. Dat waren ze tijdens de voorbereiding van de plandemie vergeten in te kopen.

Maar nu is er recent ook nog een contract opgedoken waarin het Amerikaanse ministerie van defensie, op 11 december 2019, opdracht geeft aan Labirinth Global Health om onderzoek te doen naar covid-19, een ziekte die pas in februari 2020 als zodanig door de who is gedefinieerd. Well, well, well……..

Alles is georkestreerd.

Daarover is al heel vaak geschreven op CSTV.

Wereldwijd voeren vrijwel alle overheden van vrijwel alle landen dezelfde soort maatregelen uit. Wat denkt u? Zou dat stom toeval zijn? We moeten ons heel goed realiseren dat we van alle kanten omsingeld worden door de dictatoriale machthebbers die,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: