LGBTQ+? Nobody cares! – commonsensetv.nl

lgbtq+?-nobody-cares!-–-commonsensetv.nl

12-05-22 10:15:00, Woke Amerika

Mijn vorige artikel over Kareen Jean-Pierre, de nieuwe zwarte gay LGBTQ+ woordvoerder van Joe Biden begon ik met de woorden dat het niet meer gekker kan.

Dat was een vergissing.

De woke-ideologie zorgt voor hilarische taferelen net zoals het ineenstorten van de Democraten en de media in Amerika.

Kijk naar dit fragment met talent Rob Schmitt van Newsmax. 

Licht aan het einde van de tunnel?

We leven in hele spannende tijden en de toekomst lijkt soms gitzwart maar de ontwikkelingen in Amerika geven toch wat hoop.

Daar zijn de extreem linkse Marxisten nu aan de macht en het Amerikaanse volk moest eerst voelen wat het is om dit soort figuren aan de macht te hebben. Een enorme wake-up call.

De hypocrisie is niet meer om aan te zien en ook niet meer te bedekken.

De woke-ideologie wordt door het grootste gedeelte van het land verafschuwt maar omarmt door de regering en de media,

De media worden vrijwel niet meer serieus genomen omdat ze de meest belachelijke voorvallen met een strak gezicht stotterend proberen recht te praten.

Deze grootste afgang uit de Amerikaanse geschiedenis, deze tenenkrommende jaren vol hypocrisie van ronduit stupide idiote mensen uit de Democratische partij waar geen gesprek mee te beginnen valt, waar de leugens dag in dag uit duidelijker worden omdat er geen argumenten zijn en waar geen dag voorbij gaat zonder dat iedereen die niet denkt zoals zij willen voor racist uitgemaakt wordt, zal uiteindelijk leiden tot de val van deze partij.

Een land waar de regering mensen aanspoort om alles en iedereen die niet denken zoals zij aan te vallen en te vernietigen. Sowieso iedere Republikein met het ontgelden.

De Joe Biden Administratie die het land na ruim een jaar volledig heeft afgebroken en duidelijk heeft laten zien dat men niets geeft om hun eigen volk, graaft zijn eigen graf, en ze hebben het niet in de gaten. Ze zijn net zo dom als dat ze gemeen zijn.

Terwijl de mensen in Amerika zelf zich zorgen maken over de grenzen van hun eigen land waar via de Mexicaanse grens mensensmokkelaars miljoenen illegalen en drugs, voornamelijk Fentanyl, het land binnenbrengen met alle schrijnende  en gevaarlijke gevolgen van dien stuurt de Biden Administratie vandaag nog even $44 miljard naar het corruptste land op aarde Oekraïne om daar de grenzen te beschermen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: