Luchtvaartmaatschappijen spelen Russische roulette met het leven van passagiers

luchtvaartmaatschappijen-spelen-russische-roulette-met-het-leven-van-passagiers

12-05-22 03: 00: 00,

armstrongeconomics.com: Luchtvaartmaatschappijen spelen Russische roulette met het leven van passagiers nadat talrijke piloten hartaanvallen kregen die vermoedelijk een direct gevolg zijn van het vaccinatiemandaat.

Gezagvoerder Robert Snow van American Airlines vloog met een Airbus 231 met 200 passagiers aan boord. Snow, die verder gezond was, kreeg een plotselinge hartaanval zes minuten na de landing. Snow zei dat hij ervan droomde zijn dochter ooit te leren vliegen, maar dat hij waarschijnlijk nooit meer zal vliegen. Video hier.

De US Freedom Flyers zijn een groep vrijwilligers uit de transportsector die campagne voeren voor de afschaffing van de verplichte vaccinatie. Zij waarschuwen de regering dat er een tragedie op komst is omdat de FAA, onder leiding van Biden, inentingen verplicht heeft gesteld. De groep wil dat alle gevaccineerde piloten medisch worden gescreend door middel van ECG’s en MRI’s om bloedstollingsproblemen uit te sluiten. Zodra een piloot zijn FAA medische certificering verliest,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: