Othuld: Elitaire pedofielen betalen $150.000 voor Oekraïense kinderen in “Snoepwinkel” aan de grens

othuld:-elitaire-pedofielen-betalen-$150.000-voor-oekraiense-kinderen-in-“snoepwinkel”-aan-de-grens

12-05-22 05:39:00,

Oekraïense baby’s en zeer jonge kinderen worden ontvoerd en verkocht aan de grens tussen Oekraïne en Polen, waar elitaire pedofielen tot 150.000 dollar betalen om de zuigelingen te kopen voor hun eigen krankzinnig plezier.

“Dit is op het ogenblik gewoon een snoepwinkel voor hen,” zegt Dean, een voormalig Brits soldaat die verbaasd is over de wereld van elitepedofilie die hij heeft leren kennen. Dean werkt nu voor MitMark, een particulier risico-adviesbureau dat “gevallen is” in het proberen te bestrijden van mensenhandel, nadat hij in de buurt van de grensovergang Medyka in Polen was aangekomen om aan crisisbeheersingsprojecten te beginnen, bericht Newspunch.com.

“Je zou niet denken dat een mens dat een ander mens zou kunnen aandoen,” zei hij. “Het gaat verder dan terrorisme. Ik heb het grootste deel van mijn volwassen leven tegen terrorisme gevochten, maar zij geloven tenminste nog in iets. Handelaren geloven in niets anders dan hebzucht en geld. Het leven betekent niets voor hen.”

Byline Times meldt: Het gangbare tarief voor een baby of een heel jong kind – hetzij om in seksuele slavernij verkocht te worden, hetzij om gedood te worden en geoogst te worden voor organen – is ongeveer 150.000 dollar.

Uitbuiten van een crisis

Sinds de Russische invasie van Oekraïne op 24 februari begon, zijn ongeveer 5,5 miljoen Oekraïners naar het buitenland gevlucht. De overgrote meerderheid van hen zijn vrouwen en kinderen, want mannen van 18 tot 60 jaar mogen het land krachtens de noodwetten niet verlaten.

De reizen zijn moeizaam, vaak duizenden kilometers en verscheidene dagen, en vaak voorafgegaan door wekenlang leven onder Russische bombardementen en bezetting.

Zij die in het buitenland aankomen zijn uitgeput en overweldigd door de hulp die aan de Poolse kant van de grens geboden wordt door de enorme vrijwilligersbeweging die gemobiliseerd is. Hier hebben zij het gevoel dat zij zich kunnen ontspannen en eindelijk hun waakzaamheid een beetje kunnen laten varen.

Maar de beste camouflage voor een mensensmokkelaar is de vriendelijkheid van anderen.

“Wij hadden een Italiaanse kerel die zich voordeed als vrijwilliger en die een heel gezin vrouwen en kinderen, zeven mensen denk ik, meenam en zei dat hij hen naar Italië zou rijden,” zei een vrijwilliger die anoniem wenste te blijven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: