Spirituele zelfverdediging in de Corona-crisis – 28 meditaties

, Spirituele Zelfverdediging in de Corona Crisis – 28 Meditaties

De Corona Crisis is een grote spirituele uitdaging.

De 28 meditaties en zielsoefeningen versterken onze soevereiniteit, waardigheid en spirituele verbinding en kunnen helpen om het collectieve veld te ontspannen. Het zijn meditaties om de emotionele ruimte vrij te maken, de denkruimte te verlichten, de eigen sociale positie te verhelderen, de gezondheid te versterken, de dood te integreren en collectieve donkere impulsen te helen.

In het slothoofdstuk wordt de geestelijke strijd van de Corona-crisis geclassificeerd aan de hand van de antroposofie. Het boekje van Thomas Mayer telt 65 pagina’s en veel foto’s over het motto: “Laten we van de “donkere winter” een witte winter maken”. Let’s light up the dark!

Voor gratis download klik hier of op de afbeelding.

Het gedrukte boekje kan voor Euro 10,-/stuk op rekening besteld worden bij: Buchbestellung@protonmail.com
Kwantumkorting: vanaf 5 stuks 8,-/stuk, vanaf 10 stuks 6,-.

” Lees de specifiek bedoelde post verder op: Antroposofische Meditatie

%d bloggers liken dit: