Testikel amputatie bij soldaten: Oekraïense agitatie tegen Russen heeft effect. Verdere wreedheden waarschijnlijk

testikel-amputatie-bij-soldaten:-oekraiense-agitatie-tegen-russen-heeft-effect.-verdere-wreedheden-waarschijnlijk

12-05-22 03: 20: 00,

Een Russische soldaat wordt door het Oekraïense leger vastgehouden in een plaatselijk ziekenhuis in Kharkiv, Oekraïne

De zaak is half maart door de Oekraïense en Russische pers behandeld. Op de nationale informatiezender Ukraina-24 had de arts en hoofd van het project “Mobiel Hospitaal”, Gennady Drusenko, verklaard dat hij zijn ondergeschikte militaire artsen de opdracht had gegeven Russische krijgsgevangenen die tegelijk op hun operatietafel vielen, te castreren. In het verleden, zei Drusenko, was hij een groot humanist geweest en was hij van mening geweest dat de gewonden niet langer vijanden waren maar patiënten – maar dit was veranderd met de Oekraïens-Russische oorlog. Vandaag beschouwde hij de Russen niet langer als menselijke wezens, maar als kakkerlakken, en hij wilde ertoe bijdragen dat zoveel mogelijk van hen “omkwamen op Oekraïense bodem, zoals de Duitsers in Stalingrad”.

De verklaring stond niet op zichzelf, ook al distantieerde Drusenko zich er enkele dagen later halfslachtig van door te zeggen dat hij zich door zijn emoties had laten meeslepen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: