The Saker:ㅤBriefing: analyse van documenten in verband met de militaire biologische activiteiten van de Verenigde Staten op het grondgebied van Oekraïne 11 mei 2022

the-saker:ㅤbriefing:-analyse-van-documenten-in-verband-met-de-militaire-biologische-activiteiten-van-de-verenigde-staten-op-het-grondgebied-van-oekraine-11-mei-2022

11-05-22 11: 00: 00,

Briefing over de resultaten van de analyse van documenten in verband met de militaire biologische activiteiten van de Verenigde Staten op het grondgebied van Oekraïne

1. Samenvatting van het Russische Mod telegramkanaal

Ideologen van de militair-biologische activiteiten van de VS in Oekraïne zijn de leiders van de Democratische Partij.

▫️Dus, via de uitvoerende tak van de VS, werd een wettelijk kader gevormd voor de financiering van militair biomedisch onderzoek rechtstreeks uit de federale begroting. De fondsen werden onder staatsgaranties bijeengebracht van NGO’s die onder controle staan van de leiding van de Democratische Partij, waaronder de investeringsfondsen van de Clintons, Rockefellers, Soros en Biden.

▫️Bij de regeling zijn grote farmaceutische bedrijven betrokken, waaronder Pfizer, Moderna, Merck en het aan het Amerikaanse leger gelieerde bedrijf Gilead. Amerikaanse deskundigen zijn bezig met het testen van nieuwe geneesmiddelen die de internationale veiligheidsnormen omzeilen. Hierdoor kunnen westerse bedrijven de kosten van onderzoeksprogramma’s sterk verlagen en een aanzienlijk concurrentievoordeel behalen.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: