The Saker: Twee maanden Operatie Z

the-saker:-twee-maanden-operatie-z

12-05-22 01: 35: 00,

Door Ljubiša Malenica voor de Saker Blog

Na twee maanden van conflict is de situatie in Oekraïne iets duidelijker geworden. Maar ondanks het feit dat we nu met meer begrip kunnen waarnemen wat er ter plaatse gebeurt, maken media en propagandabronnen, waartussen de grens vaak vaag is, het ingewikkeld en moeilijk om een volledig duidelijk beeld te krijgen van de gebeurtenissen die zich afspelen. Bovendien hebben bepaalde media, met name de westerse, zelfs een poging tot objectieve verslaggeving volledig laten varen en zijn zij, eenvoudig gezegd, veranderd in propaganda-mondstukken zonder enige geloofwaardigheid.

Deze tekst zal trachten, op basis van beschikbare gegevens uit talrijke bronnen, een mogelijke verklaring te bieden voor de belangrijkste gebeurtenissen van de Russische militaire operatie in Oekraïne en te wijzen op het belang ervan in de context van de continentale veiligheid in Europa.

Om te beginnen zullen we kijken naar het aantal soldaten waarover beide partijen bij het begin van het conflict beschikten.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: