The Unz Review: Eén regel voor ons, een andere voor hen, door Gregory Hood

the-unz-review:-een-regel-voor-ons,-een-andere-voor-hen,-door-gregory-hood

12-05-22 04: 00: 00,

Thousands of abortion rights protesters rallied at Foley Square in New York City on May 3, 2022, later marching to Washington Square Park, denouncing the leaked draft opinion written by Supreme Court Justice Samuel Alito suggesting that Roe vs. Wade will be struck down in the coming months. (Credit Image: © Karla Ann Cote / NurPhoto via ZUMA Press)

Duizenden abortusrechten demonstranten demonstreerden op Foley Square in New York City op 3 mei, 2022, later marcherend naar Washington Square Park, het uitgelekte ontwerpadvies geschreven door Hooggerechtshof rechter Samuel Alito aan de kaak stellend dat Roe vs. Wade zal worden vernietigd in de komende maanden. (Credit Image: © Karla Ann Cote / NurPhoto via ZUMA Press)

Politico melddeonlangs dat het Hooggerechtshof waarschijnlijk Roe v. Wade zal omverwerpen. Burgemeester Lori Lightfoot van Chicago tweette dat het lek een âoproep tot bewapening was,â en voor progressieven betekende het protesten, bedreigingen en vernieling van eigendommen.

Blanke voorstanders zijn verdeeld over abortus. Er zijn pro-lifers die ertegen kunnen zijn omdat sommigen denken dat het eugenetisch is. Een blanke voorstander zou abortus kunnen verdedigen om dezelfde reden.

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: