The Unz Review: Het Azov Bataljon van Oekraïne: Nazi’s of gewoon nationalisten?, door Ilana Mercer

the-unz-review:-het-azov-bataljon-van-oekraine:-nazi’s-of-gewoon-nationalisten?,-door-ilana-mercer

12-05-22 04: 00: 00,

Laten we duidelijk zijn over wat vrije meningsuiting werkelijk is. De woorden die mensen spreken, schrijven, twitteren; de overtuigingen die ze er op na houden, de vlaggen die ze voeren, de symbolische, geweldloze ceremonies en rituelen die ze uitvoeren, de insignes, parafernalia, de Hitlergroeten waarmee ze rondlopenâ dat alles is beschermde meningsuiting, geoorloofd volgens de natuurwet.

Zolang deze eigenaardigheden en idiosyncrasieà “n, alleen of in groepen uitgevoerd, gedachten koesteren of delen in het openbaarâzolang geen geweld gepaard gaat met dergelijke toespraak of gedrag (verboden hier is geweld bezocht op dieren ook); zo lang wanten stoppen bij de volgende manâs gezicht: SPEECH. Het is allemaal spraak. Het moet vrij zijn, onbelemmerd en zo wild en baldadig als het maar kan.

Gesproken, geschreven, gepredikt: Onbeleefde en onbeleefde gedachten zijn niets meer dan gedachte misdaden die woest beschermd moeten worden door een vrij volk. Bij logisch gevolg,

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: