“Volledig gevaccineerde” Bill Gates geïnfecteerd met COVID nadat hij de injecties had aangeprezen als de sleutel om “van het virus af te komen”

“volledig-gevaccineerde”-bill-gates-geinfecteerd-met-covid-nadat-hij-de-injecties-had-aangeprezen-als-de-sleutel-om-“van-het-virus-af-te-komen”

12-05-22 07:58:00, Microsoft-oprichter en pro-abortus miljardair Bill Gates heeft positief getest op COVID-19, ondanks het feit dat hij minstens drie doses mRNA-prikken heeft gekregen. “Ik heb positief getest op COVID. Ik ervaar milde symptomen en volg het advies van de deskundigen op door me te isoleren tot ik weer gezond ben,” twitterde Gates dinsdag.

“Ik heb het geluk dat ik gevaccineerd en geboosterd ben en dat ik toegang heb tot testen en geweldige medische zorg,” voegde hij eraan toe. Met zijn 66 jaar komt Gates in aanmerking voor twee mRNA-boosters, hoewel het onduidelijk is of hij ze allebei gekregen heeft, bericht Lifesitenews.com.

Gates geeft pas sinds een maand toe dat de COVID-prikken transmissie of infectie niet voorkomen, zoals in een video over het “perfecte” vaccin, die 30 april gepubliceerd is.

“Ook al doen deze vaccins ongelooflijk hun best om ernstige ziekte en dood te voorkomen, zij beschermen u niet tegen infectie,” zei Gates. “Zij verminderen de kans om geïnfecteerd te raken met ongeveer 50 procent.”

“We willen het zo veranderen dat iedereen die dat vaccin heeft gekregen, niet opnieuw geïnfecteerd kan worden, waardoor ze volledig uit elke transmissieketen gehaald worden,” vervolgde hij in de video van april, eraan toevoegend dat zo’n verbeterd “vaccin” gemakkelijker toegediend zou moeten kunnen worden, zoals via een pleister op de arm of via inhalatie.

In eerdere stadia van de pandemie sprak Gates echter in termen van het “wegwerken” van COVID, en zei hij dat vaccinatiepercentages als maatstaf moeten worden gebruikt om te bepalen wanneer de wereld “weer normaal” kan worden, waarbij hij beweerde dat dit komt doordat zij infecties voorkomen.

“Zelfs tot begin 2022, tenzij wij andere landen helpen om van deze ziekte af te komen, en wij hoge vaccinatiecijfers in ons land krijgen, zal het risico van herinvoering bestaan,” zei Gates, die geen medische graad of deskundigheid heeft, op CNN in december 2020, in antwoord op een vraag over wanneer de wereld weer in de toestand van vóór de pandemie zou kunnen komen.

Gates sloot de Twitterdraad van gisteren af met een belofte: “We zullen blijven samenwerken met partners en alles doen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat niemand van ons nog eens met een pandemie te maken krijgt.”

Een deel van Gates’ inspanningen om te “verzekeren” dat de wereld een nieuwe pandemie vermijdt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: