Wat is de illusie nu? Shohreh Feshtali en Brecht Arnaert (deel 1) – Café Weltschmerz

wat-is-de-illusie-nu?-shohreh-feshtali-en-brecht-arnaert-(deel-1)-–-cafe-weltschmerz

,

Waarom het monetair systeem op zijn laatste benen loopt.

In dit gesprek gaat monetair expert en publicist Brecht Arnaert in gesprek met Shohreh Festali over de vraag wat er gaat gebeuren met het monetair systeem zoals we het kennen. Aan de hand van zijn essay “De Terugkeer van de Koning” uit 2017, brengt Arnaert een indringende analyse over waarom ons politiek systeem niet opgewassen is tegen de almacht van de commerciële macht: die laatste heeft de twee andere natuurlijke machten helemaal overmeesterd en ons wijs gemaakt dat er zoiets bestaat als de Trias Politica. In zijn essay pleit Brecht Arnaert voor een terugkeer naar de klassieke Trias Politica, die die twee andere machten terug in ere herstelt.Wie het essay van Brecht Arnaert wil downloaden, die kan dat doen door op volgende link te klikken, en daar zijn of haar mailadres na te laten: http://eepurl.com/hYQOn9

Volg Brecht ook op zijn Telegram-kanaal “Brecht Zegt”: t.me/brechtzegt

Meer weten over de Snowden Phone? Klik op de onderstaande banner:

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: