18 Aanwijzingen dat de voedseltekorten in de tweede helft van 2022 aanzienlijk zullen toenemen

18-aanwijzingen-dat-de-voedseltekorten-in-de-tweede-helft-van-2022-aanzienlijk-zullen-toenemen

13-05-22 02: 35: 00,

Als je denkt dat het nu al slecht gaat, wacht dan maar tot we in de tweede helft van dit jaar zijn aanbeland. De wereldvoedselvoorraden zijn reeds zeer laag, maar het echte probleem zal het voedsel zijn dat niet kan worden geproduceerd tijdens het huidige groeiseizoen op het noordelijk halfrond. De prijzen van meststoffen zijn wereldwijd verdubbeld of verdrievoudigd, de oorlog in Oekraïne heeft de uitvoer van een van ’s werelds belangrijkste graanschuren sterk beperkt, een nachtmerrieachtige vogelgrieppandemie roeit miljoenen kippen en kalkoenen uit, en bizarre weerspatronen verstoren de landbouwproductie over de hele planeet volledig. Ik heb vaak de uitdrukking “een perfecte storm” gebruikt om te beschrijven wat ons te wachten staat, maar zelfs die uitdrukking doet niet echt recht aan de crisis waarmee we de komende maanden te maken zullen krijgen. De volgende 18 tekens duiden op

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: