2e Moordpoging: EU lanceert een nieuw vaccinatieoffensief en wil 100 miljoen ongevaccineerden overhalen om het experimentele vaccin te nemen

2e-moordpoging:-eu-lanceert-een-nieuw-vaccinatieoffensief-en-wil-100-miljoen-ongevaccineerden-overhalen-om-het-experimentele-vaccin-te-nemen

13-05-22 04:53:00,

Er zijn nog steeds 100 miljoen Europeanen die niet of slechts gedeeltelijk gevaccineerd zijn, vertelde EU-commissaris voor gezondheid Stella Kyriakides donderdag op een vergadering van de Covid-commissie van het Europees Parlement. “Het is geen tijd om te ontspannen, het is tijd om voorbereid te zijn,” zei zij.

Kyriakides riep de lidstaten van de EU op de vaccinatiegraad te verhogen en surveillancesystemen op te zetten voor het geval er een nieuwe variant of golf opduikt.

De EU-commissaris zei eerder dat de Europese Commissie werkt aan een “overkoepelende aanbeveling”. “Het is belangrijk dat wij snel met een gemeenschappelijke strategie komen. Vooral om ons voor te bereiden op de volgende winter.”

Zij heeft de lidstaten verzocht “een reeks maatregelen” te overwegen om zich de komende maanden voor te bereiden en te coördineren. Het is niet duidelijk om welke “maatregelen” het precies gaat.

Kyriakides zei dat zij bezorgd was dat er elk moment een nieuwe variant zou kunnen opduiken en tot een “plotselinge toename van het aantal gevallen” zou kunnen leiden.

Europarlementariër Rob Roos (JA21) woonde de vergadering van de Covid-commisie in het Europees Parlement bij. Hij kondigde aan dat de EU een nieuw vaccinatieoffensief begint om na de zomer 100 miljoen ongevaccineerden te “overtuigen”. Men bereidt zich voor op de volgende “golf”, zegt Roos.

“Ik vrees vooral een nieuwe golf aan maatregelen en vaccinatiedrang,” schrijft de Europarlementariër.

Vanmorgen bijeenkomst COVID-commissie #EP. Eurocommissaris Kyriakides meldt: #EU lanceert nieuw vaccinatie-offensief. Wil na zomer 100 miljoen ongevaccineerden “overtuigen”. Bereidt zich voor op volgende “golf”.

Ik vrees vooral een nieuwe golf aan maatregelen en vaccinatiedrang. pic.twitter.com/HF30i2ZkTa

— Rob Roos MEP 🇳🇱 (@Rob_Roos) May 12, 2022

Via Uncutnews.ch.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre Kory

Lees meer over:  » Lees verder

%d bloggers liken dit: