Alles over de nieuwste COVID pillen – moet je ze nemen?

alles-over-de-nieuwste-covid-pillen-–-moet-je-ze-nemen?

13-05-22 10: 32: 00,

Mercola.com

  • Tot op heden zijn alle medicijnen die zijn ontwikkeld om COVID-19 te bestrijden op de een of andere manier desastreus geweest. Remdesivir, dat tot op heden het belangrijkste COVID-geneesmiddel is dat voor gebruik in Amerikaanse ziekenhuizen is goedgekeurd, veroorzaakt routinematig ernstige orgaanschade en vaak de dood.
  • Desondanks heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration remdesivir goedgekeurd voor intramuraal en poliklinisch gebruik bij kinderen vanaf een maand oud.
  • Een ander COVID-medicijn, paxlovid, veroorzaakt in sommige gevallen een terugval van de infectie wanneer het medicijn wordt gestopt.
  • Er zijn ook ernstige zorgen over de veiligheid van molnupiravir (verkocht onder de merknaam Lagevrio). Niet alleen kan het bijdragen tot kanker en geboorteafwijkingen, maar het kan ook de mutatiesnelheid van het virus in de patiënt versnellen, wat leidt tot nieuwere en meer resistente varianten.
  • Het feit dat de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten zich hebben gericht op deze geneesmiddelen met uitsluiting van alle andere,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: