Apolut:ㅤProject Fovea – De Film

apolut:ㅤproject-fovea-–-de-film

13-05-22 11: 56: 00,

Gepubliceerd op: 13. Mei 2022 | Aantal opmerkingen: nog geen

De Project Fovea film is een filmwerk waar we bijna een jaar mee bezig zijn geweest. De film is bedoeld om de emoties in mensen los te maken en de aandacht te vestigen op ieders ware verborgen potentieel.

Maar het is ook een politieke film die de essentie van waanzin in de tijden van de Corona-crisis tot op de bodem uitzoekt, door een persoonlijk verhaal te vertellen met ongelooflijke beelden en stemmingen – op zoek naar de oorzaak van al het lijden.

Voel je vrij om deze film te delen om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van Project Fovea Film. Met uw hulp kan de film viraal gaan.

We willen u ook vragen het filmproject te blijven steunen, aangezien het tot nu toe alleen door uw donaties is gefinancierd. We stellen de Project Fovea film gratis ter beschikking aan de hele gemeenschap.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: