Apolut:ㅤVaccineerd – Beschadigd – Verbannen

apolut:ㅤvaccineerd-–-beschadigd-–-verbannen

13-05-22 10: 03: 00,

Een commentaar van Uwe G Kranz.

Momenteel is in Duitsland, als men het Robert Koch Instituut (RKI) en zijn cijfers mag geloven, 77,5 procent van de burgers één keer “gevaccineerd“, 75,9 procent twee keer en 58,5 procent drie keer (“booster”) tegen SARS-Cov-2. Maar liefst 4,2 procent was dapper genoeg om zelfs hun vierde geninjectie te krijgen. In de psychologie wordt dit “cognitieve onwetendheid” genoemd, anderen noemen het (minder charmant) iets anders. De laatste studie van Oxford maakt echter een einde aan de wetenschappelijke draai dat vaccinatie tegen de ziekte beschermt of zelfs immuniseert: gevaccineerden hebben een 13-voudig verhoogd risico op een doorbraakinfectie met de delta-variant. Of anders gezegd: degenen die hersteld zijn, zijn 13-vaak beter beschermd dan degenen die “gevaccineerd” zijn met de zeer omstreden injectie met mRNA-stof. (Deze en alle andere bronnen voor de informatie in dit artikel zijn te vinden in mijn eerdere columns op Aankondiging!,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: