Apolut: Duitse romance met Oekraïense fascisten. Door Rainer Rupp

apolut:-duitse-romance-met-oekraiense-fascisten.-door-rainer-rupp

13-05-22 12: 07: 00,

Een commentaar van Rainer Rupp.

De joodse afkomst van Volodomir Selenskyj is door de westerse media tot een gevaarlijk wapen in de propagandaoorlog tegen Rusland gesmeed. Het mag niet uitmaken of iemand van christelijke, islamitische, hindoeïstische, joodse of welke andere afkomst dan ook is. Het hangt altijd af van de persoonlijkheid van de betrokken persoon en niet van ras of godsdienst. Niettemin blijven de “Sieg-Heil-Oekraïne” huilebalken in de westerse staats- en bedrijfsmedia de nadruk leggen op Selenskyj’s joodse afkomst. Dit gebeurt vooral wanneer Selenskyj’s “Jood-zijn” wordt verondersteld te bewijzen dat Oekraïne geen fascistische staat kan zijn!

In feite is dit een propagandistische goocheltruc van de goedkoopste soort, maar het werkt bij grote delen van de bevolking, vooral bij de jongere bevolking van Duitsland en de andere door de VS/NAVO geïndoctrineerde landen. Maar het gebrek aan historisch besef, dat de staat decennialang opzettelijk in de scholen van het Westen heeft geïnduceerd, maakt het voor veel mensen moeilijk om

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: