bedrieglijke kalmte voor de storm! Nieuwe wereldorde krijgt vorm

bedrieglijke-kalmte-voor-de-storm!-nieuwe-wereldorde-krijgt-vorm

13-05-22 03: 14: 00,

De volgende akte in het wereldwijde simulatiespel wordt deze dagen voorbereid. De “Nieuwe Wereld Orde” van een wereldwijde “wereldregering” is zich aan het vormen en bereidt zich voor op een hete herfst. Stefan Magnet tekent een stroombeeld in de “Corona Lage AUF1” van 12. May 2022 een actueel totaalbeeld.

Magnet verwijst naar talrijke berichten in de media die zijn stelling ondersteunen: De voorbereidingen voor een nieuwe noodtoestand in de herfst draaien op volle toeren. En de mensen kunnen het letterlijk voelen: de vermeende ontspanning die ons wordt gegund, is niet meer dan de stilte voor de storm. Er broeit iets.

Aan de hand van zeer concrete voorbeelden is het begrijpelijk hoe de globalistische wereldleiders iets groots aan het voorbereiden zijn. Tegen de herfst komt alles in een wereldwijde crisis terecht en deze keer is het niet alleen een virus, een hygiënische uitzondering, maar een meervoudige uitzondering situatie.

We zitten midden in een hybride, meervoudige dreiging situatie.

Corona herfst met verplichte vaccinatie

Escalatie in de Oekraïne-NAVO oorlog

Bevoorrading,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: