Bill Gates verbijsterd dat hij protagonist is van “grove samenzweringstheorieën”. “Moeilijk te begrijpen waarom dat is.” Echt?

bill-gates-verbijsterd-dat-hij-protagonist-is-van-“grove-samenzweringstheorieen”-“moeilijk-te-begrijpen-waarom-dat-is.”-echt?

13-05-22 03: 05: 00,

Onlangs heeft de technocratische gezondheidspaus, Bill Gates, opnieuw betreurd het onderwerp te zijn van “grove samenzweringstheorieën” die in feite zijn “onbaatzuchtigheid” in twijfel trokken en kwaadaardige motieven achter de vaccinatiecampagne rookten.

Ondertussen woont de miljardair “filantroop”, om publiciteit te maken voor zijn “onmisbare gids voor pandemieën”, verschillende softbalinterviews bij om de consensusfabriek in de VS in zijn voordeel te stemmen. Onlangs was het de beurt van de nieuwszender, NBC, om Gates het mediatribunaal te betalen. In een toespraak tot de Today Show uitte hij zijn verbijstering over het feit dat hij werd weggezet als een “geldbeluste en dood-dodende samenzweerder” als volgt: (“Dit is een zeer dubieuze zaak. Alleen omdat ik vaccins steun en miljoenen levens heb gered

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: