China betrapt zichzelf op leugens over de vergrendeling van Wuhan

china-betrapt-zichzelf-op-leugens-over-de-vergrendeling-van-wuhan

13-05-22 03: 01: 00,

Heeft China het coronavirus echt teruggedrongen tijdens de lockdown van Wuhan in het begin van 2020, of was het beweerde succes van de lockdowns gewoon een hoax? De dramatische daling van het aantal gevallen tijdens de “lockdown” van Wuhan was zo succesvol dat de Wereldgezondheidsorganisatie de rest van de wereld opriep om hun voorbereide reactie op een pandemie te laten varen en hun landen op slot te doen, zoals China deed. Dus volgden we het advies van de Wereldgezondheidsorganisatie. Het eindresultaat had catastrofale gevolgen voor de wereldbevolking, en de Wereldgezondheidsorganisatie gaf al snel toe dat de lockdowns in andere landen het virus niet hadden geëlimineerd. Desondanks handhaaft China ook vandaag de dag nog lockdowns als onderdeel van zijn zero-covid-beleid en is het vastbesloten het succes van Wuhan 2020 te herhalen.

Waarom was China’s lockdown in 2020 dan zo succesvol? Het antwoord ligt hoogstwaarschijnlijk in het feit dat China zijn gevalsdefinitie veranderde voor de ziekte veroorzaakt door het coronavirus, dat China indertijd uiteindelijk novel coronavirus pneumonia noemde.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: