De globalisten hebben hun plan uiteengezet om het Oekraïne conflict te gebruiken om een één-wereld regering op te leggen

de-globalisten-hebben-hun-plan-uiteengezet-om-het-oekraine-conflict-te-gebruiken-om-een-een-wereld-regering-op-te-leggen

13-05-22 05: 36: 00,

In de aflevering van vandaag van de John Henry Westen Show, kijk ik naar de gesprekken op de World Government Summit 2022 en de alarmerende voorspellingen die deze bijeenkomst zal hebben op ons leven.

Je zou denken dat mensen subtieler zouden zijn over dingen als het vestigen van een Nieuwe Wereld Orde, maar de globalisten lijken enthousiast te zijn over het delen en opleggen van hun visie op de wereld. Ze verbergen het niet meer, ze zijn er trots op. Zij geloven kennelijk dat het publiek klaar is voor een Eén Wereld Regering. En geloof het of niet, ze zijn heel open over het gebruik van het Russisch-Oekraïense conflict om dit te bereiken. Vandaag zal ik kijken naar de gesprekken op de World Government Summit 2022 en de alarmerende voorspellingen die deze bijeenkomst op ons leven zal hebben.

De World Government Summit 2022 werd gehouden van 29. tot 30. Maart 2022 in Dubai en omvatte een reeks panels en toespraken over de economie,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: