De liegende donorconferentie voor Syrië

de-liegende-donorconferentie-voor-syrie

13-05-22 05: 33: 00,

Door Peter Haisenko

Op 9 en 10. In mei vond in Brussel een conferentie plaats ter ondersteuning van Syrië. Deze naam alleen al is een regelrechte leugen. Syrië wordt helemaal niet gesteund, maar alleen de gebieden in het noorden die niet onder de controle van de regering in Damascus staan.

Al elf jaar lijdt de bevolking in Syrië onder de verwoestingen die van buitenaf het land worden aangedaan. Delen van het land zijn nog steeds bezet door buitenlandse troepen die de bodemschatten gewoon stelen en voor eigen rekening verkopen. Het zijn Turkse en Amerikaanse troepen en de wereld trekt zich niets aan van deze misdaden tegen het internationale recht. Elf jaar lang zijn er sancties en embargo’s van kracht die geen enkele legitimiteit hebben van de VN maar, zoals gewoonlijk, slechts beantwoorden aan de willekeur van de VS. Het doel is nog steeds de democratisch verkozen regering in Damascus omver te werpen. Dit is openlijk verklaard.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: