De oorlogstrommels slaan luider

de-oorlogstrommels-slaan-luider

13-05-22 01: 31: 00,

Door Paul Craig Roberts: Hij is een Amerikaanse econoom en publicist. Hij was onderminister van Financiën tijdens de regering-Reagan en staat bekend als medebedenker van het economische beleidsprogramma van de regering-Reagan.

Mijn voorgevoelens/voorspellingen over de beperkte oorlog van het Kremlin in Oekraïne zijn uitgekomen. Poetin en Rusland worden gedemoniseerd. Aan Rusland zijn ongekende sancties opgelegd, die neerkomen op piraterij en diefstal. De VS en Europa doen mee aan de oorlog als de facto strijders. Meer landen treden toe tot de NAVO, met het vooruitzicht van meer Amerikaanse raketbases aan de grenzen van Rusland. De westerse media beheersen het verhaal dat Rusland aan de verliezende hand is en kan worden verslagen met vele miljarden dollars van de VS en meer wapens om het Amerikaanse militaire en veiligheidscomplex te verrijken. Het is een raadsel waarom een Russische regering zichzelf zou blootstellen aan dit risico en zoveel kansen op een misrekening die eindigt in een Derde Wereldoorlog.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: