De opleiding van Oekraïense soldaten is in Rijnland-Palts begonnen. De staat wordt beschouwd als een draaischijf voor Amerikaanse oorlogen in het Midden-Oosten en voor NAVO-operaties tegen Rusland.

de-opleiding-van-oekraiense-soldaten-is-in-rijnland-palts-begonnen-de-staat-wordt-beschouwd-als-een-draaischijf-voor-amerikaanse-oorlogen-in-het-midden-oosten-en-voor-navo-operaties-tegen-rusland.

13-05-22 10: 02: 00,

De opleiding van Oekraïense soldaten op de zelfrijdende houwitser 2000 in Duitsland is begonnen. Naar verluidt zijn de eerste Oekraïense militairen reeds op dinsdag in de Bondsrepubliek aangekomen; gisteren zijn zij begonnen met hun opleidingsprogramma aan de artillerieschool van de Bundeswehr in Idar-Oberstein (Rijnland-Palts). De deelstaat is eerder een draaischijf geworden voor militaire steun aan Oekraïne – met de levering van oorlogsmaterieel aan Polen via de Amerikaanse luchtmachtbasis Ramstein. De luchtmachtbasis is ook de thuisbasis van het NAVO Air Allied Command, dat de luchtoperaties van de alliantie in Oost- en Zuidoost-Europa leidt, met inbegrip van patrouillevluchten door Duitse gevechtsvliegtuigen in de Baltische staten en de Zwarte Zee. Rijnland-Palts, dat verschillende andere Amerikaanse bases herbergt, zal volgens de beoordeling van zijn minister van Binnenlandse Zaken Roger Lewentz (SPD) “een ongelooflijke toename in belang” ervaren in de VS: als een hub niet langer alleen voor Amerikaanse oorlogen in de Arabische wereld, maar ook voor NAVO-operaties tegen Rusland.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: