“De ploeg” bestaat niet buiten de sociale media

“de-ploeg”-bestaat-niet-buiten-de-sociale-media

13-05-22 02: 33: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Het Huis van Afgevaardigden van de VS heeft -368-57 gestemd om $40 miljard uit te geven aan een wereldbedreigende proxy-oorlog terwijl gewone Amerikanen worstelen om zichzelf en hun kinderen te voeden. Alle 57 “nee”-stemmers waren Republikeinen. Elk lid van de kleine factie van progressieve House Democraten in de volksmond bekend als “The Squad” stemde voor.

De massale proxy-oorlog wetsvoorstel ging vervolgens naar de Senaat, waar het werd geblokkeerd met de controle niet van progressieve superster Bernie Sanders, maar van Republikein Rand Paul.

Dit komt omdat de linkse democraat is een mythe, net als de goede miljardair of de gelukkige open huwelijk. Het is niet echt; het is gewoon een aangenaam sprookje dat mensen zichzelf wijsmaken zodat ze niet door de psychologische onrust hoeven te gaan om te erkennen dat hun hele wereldbeeld op leugens is gebouwd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: