De volgende fase van de Nieuwe Wereldorde: Absolute Macht – Wat u moet weten over het WHO Pandemie Verdrag

de-volgende-fase-van-de-nieuwe-wereldorde:-absolute-macht-–-wat-u-moet-weten-over-het-who-pandemie-verdrag

13-05-22 07: 56: 00,

Mercola.com

  • De Wereldgezondheidsorganisatie is begonnen met het opstellen van een overeenkomst voor wereldwijde paraatheid voor pandemieën, die haar absolute macht zou geven over de wereldwijde bioveiligheid, bijv. B.v. de bevoegdheid om digitale identiteiten/vaccinatiekaarten in te voeren, verplichte vaccinaties, reisbeperkingen, gestandaardiseerde medische zorg en nog veel meer.
  • De WHO is niet bevoegd om besluiten te nemen over de wereldgezondheid. Een voorbeeld is dat de WHO pas eind december 2021 publiekelijk toegaf dat SARS-CoV-2 door de lucht werd overgedragen, hoewel wetenschappers al weken nadat de pandemie was uitgeroepen wisten dat het virus door de lucht werd overgedragen. De WHO negeerde ook vroege aanwijzingen voor overdracht via de lucht.
  • Belangrijker is dat een uniforme aanpak van de reactie op een pandemie eenvoudigweg niet werkt, omdat de dreigingen van een pandemie niet in alle delen van de wereld hetzelfde zijn. Zelfs mensen in dezelfde regio lopen niet hetzelfde risico en hebben niet dezelfde behandeling nodig of hebben er geen baat bij.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: