Dissident One:ㅤFDA-ambtenaren: constante vaccinaties tegen covid en griep worden het “nieuwe normaal” – DissidentNL

dissident-one:ㅤfda-ambtenaren:-constante-vaccinaties-tegen-covid-en-griep-worden-het-“nieuwe-normaal”-–-dissidentnl

13-05-22 06:00:00,

Verschillende hooggeplaatste ambtenaren van de Food and Drug Administration (FDA) hebben nu toegegeven dat de Amerikanen SARS-CoV-2 voortaan zullen moeten aanvaarden als een nieuw respiratoir virus – vergelijkbaar met influenza. Maar: regelmatige vaccinaties worden vanaf nu het “nieuwe normaal”, meldt Report24.

Commissaris Robert Califf, Chief Deputy Commissioner Janet Woodcock en Chief Vaccine Officer Dr Peter Marks schreven in het Journal of the American Medical Association onder de titel “COVID-19 Vaccination-Becoming Part of the New Normal” dat covid een blijvertje is – en dat jaarlijkse vaccinaties daarom noodzakelijk zullen zijn, gericht op de “meest bedreigende varianten van het virus”.

Het bestaan van SARS-CoV-2 is “het nieuwe normaal” dat moet worden aanvaard. Het virus “zal waarschijnlijk in de afzienbare toekomst wereldwijd circuleren en zijn plaats innemen naast andere veel voorkomende virussen van de ademhalingswegen, zoals influenza.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: