Dissident One:ㅤHet verspreiden van angst voor ‘Klimaatverandering’, ‘Pandemieën’, ‘Proxy Oorlogen’, en geplande economische vernietiging: De munitie die nodig is om een ‘Nieuwe Wereldorde’ te construeren – DissidentNL

dissident-one:ㅤhet-verspreiden-van-angst-voor-‘klimaatverandering’,-‘pandemieen’,-‘proxy-oorlogen’,-en-geplande-economische-vernietiging:-de-munitie-die-nodig-is-om-een-‘nieuwe-wereldorde’-te-construeren-–-dissidentnl

13-05-22 04:00:00,

“We komen misschien op een punt waar de enige manier om de wereld te redden, het ineenstorten van de geïndustrialiseerde beschaving is. Is het niet onze verantwoordelijkheid om dit te bewerkstelligen?” – Maurice Strongs openingsopmerkingen op de eerste VN-top over het klimaat (1992) in Rio de Janeiro, Brazilië

Hoe kan iemand met gezond verstand naar dit land en de wereld van vandaag kijken en niet volledig begrijpen dat alles wat er gaande is opzettelijk is gepland en in scène gezet, en bedoeld om een omgeving te creëren die de implementatie van wereldheerschappij via een ‘Nieuwe Wereldorde’ mogelijk maakt? Het lijkt onmogelijk, maar de meesten zijn zich nog steeds niet bewust van deze waarheid, en zijn willens en wetens slaven geworden, zelfs als zij niet het vermogen hebben om hun eigen medeplichtigheid aan deze gruwelijke transformatie van de mensheid te begrijpen.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: