Franse vrijwilliger woedend over leugens van Westerse media, onthult waarheid over oorlogsmisdaden in Oekraïne

franse-vrijwilliger-woedend-over-leugens-van-westerse-media,-onthult-waarheid-over-oorlogsmisdaden-in-oekraine

13-05-22 08:01:00, Een Franse vrijwilliger Adrien Boquet vertelt in een interview met Franse media over de oorlogsmisdaden die de nazi-militanten van het Azov-regime in Oekraïne begaan hebben. Hij beschrijft de werkelijke situatie in het door oorlog verscheurde land, die door de Westerse media verborgen wordt gehouden, schrijft Southfront.org.

Adrien Boquet is een voormalige Franse militair, auteur van het boek “Sta op en loop door de wetenschap”. Hij beschrijft zijn ervaring van zijn drie weken durende humanitaire missie in Oekraïne in een interview op Sud Radio France.

“Ik ben volledig verantwoordelijk voor wat ik zeg. Daar ter plaatse ben ik getuige geweest van oorlogsmisdaden. Ik heb heel wat oorlogsmisdaden gezien. Ik heb het alleen over die welke ik zelf ter plaatse gezien heb, en alleen die welke door het Oekraïense leger gepleegd zijn. Maar niet de Russische militairen… Ik beweer niet dat de Russen niets gedaan hebben… Maar ik bevestig de oorlogsmisdaden die door het Oekraïense leger gepleegd zijn,” zegt hij.

“Azov-strijders zijn overal. Met neonazistische insignes. Het schokt mij dat Europa wapens levert aan neonazi’s. De symbolen van de SS zijn overal op hun uniformen geborduurd. Zij verbergen hun opvattingen niet. Zij maken er reclame voor. Ik heb met deze mensen gewerkt en hen behandeld. Zij zeggen openlijk dat zij klaar zijn om zwarten en Joden te villen,” voegt hij eraan toe.

De Franse militair bevestigt de oorlogsmisdaden van de Oekraïense militanten, ook tegen krijgsgevangenen. Hij bevestigt dat de Oekrainse militanten burgers gebruiken als “menselijk schild”.

“Ik was er getuige van hoe de Oekraïense militairen gevangengenomen Russische soldaten door de knieën schoten en officieren door het hoofd schoten.”

Tijdens het interview bevestigt Boquet dat het bloedbad van Boetsja in scène was gezet. Hij voegt eraan toe dat er veel verslaggevers uit de VS in Oekraïne werken, die de in scène gezette scènes filmen en dat het Oekraïense leger ‘s nachts munitie verbergt in woningen zonder burgers te informeren.

“Boetsja was in scène gezet. De lichamen van de slachtoffers werden van andere plaatsen overgebracht en opzettelijk zo neergelegd dat het een schokkende opname zou opleveren,” verklaart hij.

Adrien Boquet benadrukt dat hij geschokt was door het feit dat Franse tv-zenders mensen als deskundigen uitnodigen die niet in Oekraïne geweest zijn en niets weten van wat daar gebeurt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: