Heksenjacht geopend op Elon Musk door de VS en Rusland – commonsensetv.nl

heksenjacht-geopend-op-elon-musk-door-de-vs-en-rusland-–-commonsensetv.nl

13-05-22 04:23:00, Feds openen onderzoek naar Elon Musk

Tot een aantal maanden geleden was hij nog de knuffelbeer van links.

Maar nu Elon Musk Twitter heeft gekocht en ook nog eens heeft aangekondigd dat Donald Trump (uiteraard) terug kan komen op Twitter, is het jachtseizoen geopend. (bron)

De Amerikaanse regering heeft naar verluidt een onderzoek geopend naar de zakelijke transacties van Elon Musk rond zijn recente aankoop van Twitter voor $44 miljard. Opvallend genoeg vrijwel hetzelfde bedrag dat Joe Biden aan Oekraïne wil geven. (bron)

Het zal Elon Musk niet verbazen. Hij wist dat hij in een wespennest heeft geprikt. Twitter werd, net zoals alle andere (social) media, gecontroleerd door de overheid en Republikeinen  werden de mond gesnoerd.

Nu Musk Twitter heeft opgekocht en privé heeft genomen, zijn de Democraten de totale controle kwijt en dreigt het “gevaar” dat we een platform krijgen waar er daadwerkelijk sprake is van vrijheid van meningsuiting.

Dit was te verwachten.

Eerst wordt er uit het niets een Orwelliaans Ministerie van Waarheid opgericht door de Joe Biden Administratie als tegenreactie.

Nu komt er een onderzoek van de regering van de Verenigde Staten naar de zakelijke transacties van Elon Musk rond zijn recente aankoop van Twitter voor $44 miljard.

Bad losers

Democraten. Stampvoetende racisten-roepende kleine kinderen die hun zin niet krijgen.

De Amerikaanse bevolking wordt in de steek gelaten door de Biden Administratie (bron) (bron) en dit zal de Administratie niet populairder maken.

Wat een slechte verliezers. Er zou eens een onderzoek moeten komen naar hun eigen financiële administratie, hè Joe?

“De Securities and Exchange Commission onderzoekt de te late indiening door de heer Musk van een openbaar formulier dat beleggers moeten indienen wanneer ze meer dan 5% van de aandelen van een bedrijf kopen”, meldde The Wall Street Journal. (bron)

Het rapport zei verder dat Musk’s openbaarmakingsaanvraag op 4 april minstens 10 dagen te laat was, een zet die hem meer dan $ 140 miljoen zou hebben bespaard, omdat de aandelenkoersen hoger hadden kunnen zijn als het publiek wist dat hij 5% van het bedrijf bezit. (bron)

Het lijkt er op dat Musk dezelfde behandeling krijgt als Donald Trump.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: