“Het vaccin doodt mensen. Daarom probeert iedereen die zegt dat je het vaccin moet nemen, je te vermoorden.”

“het-vaccin-doodt-mensen-daarom-probeert-iedereen-die-zegt-dat-je-het-vaccin-moet-nemen,-je-te-vermoorden.”

13-05-22 03:56:00, “Sheep, Shepherds, and a Goat” door kunstenaar Jordan Henderson. U kunt zijn kunst HIER en HIER kopen Waarom luistert er in godsnaam nog iemand naar deze mensen? En hoe komen ze er in godsnaam nog mee weg? Ons vertellen dat we onszelf moeten doden is een oorlogsverklaring. Handel dienovereenkomstig, schrijft Dylan Eleven.

Telkens als een politicus of iemand op tv zegt dat je het doodsvaccin moet nemen, zeggen ze letterlijk dat je jezelf moet doden. Ze weten dat het vaccin dodelijk is. Ze dreigen ons met consequenties en geweld als we onszelf niet doden.

Iedereen die ons vertelt dat we ons moeten laten vaccineren, vertelt mensen openlijk dat ze zelfmoord moeten plegen en dat ze hun kinderen moeten opofferen. Dit is satanisch. Net als de maskers, 2 meter afstand, en lockdowns.

Biden, Trudeau, … de lijst gaat verder, over de hele wereld. Het zijn allemaal satanisten die je vertellen dat je jezelf moet doden met het dodelijke klonter”vaccin”, of anders…

Hoe kan dit zo doorgaan? Waarom worden deze mensen niet verantwoordelijk gehouden voor de massale sterfte en kwetsuren veroorzaakt door deze Covid “vaccins”, lockdowns, en maskermandaten?

Hoe? Waarom? Omdat ze ons niet openlijk de oorlog hebben verklaard. Ze zeggen ons dat we onszelf moeten doden voor ons eigen bestwil – de oorlog van de lafaards.

Ik stel dat mensen vertellen zichzelf te doden door de doodsprik  te nemen, of anders… een oorlogsverklaring is en dat we ernaar handelen. Hoe zit het met jou?

Het feit alleen al dat zij nog steeds door miljoenen mensen op tv worden gevolgd en van het volk toestemming krijgen om ons te vertellen dat wij onszelf moeten doden, zonder consequenties, betekent voor hen dat zij er mee wegkomen.

Ze zullen doorgaan met deze genocidale agenda totdat ze mensen letterlijk uit hun huizen trekken en hen met geweld vaccineren om ze te vermoorden. De media sturen de strijd. De politie en het leger zullen het geweld brengen.

Of, we kunnen ze voor die tijd van de tv-stations en podia trekken. En leger en politie: doe jullie echte werk en sta achter het volk! Er is geen wachten meer. De eindtijd is gekomen.

De wereld verenigt zich.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: