Hoofd van Biden’s “Ministerie van Waarheid” vergeleek vrije meningsuiting eerder met “sprookjesstof”

hoofd-van-biden’s-“ministerie-van-waarheid”-vergeleek-vrije-meningsuiting-eerder-met-“sprookjesstof”

13-05-22 05: 32: 00,

….waarmee ze aangeeft dat ze vindt dat het überhaupt niet zou moeten bestaan.

Het hoofd van het zogenaamde “Ministerie van Waarheid” van de regering Biden vergeleek vrije meningsuiting met “sprookjesstof” toen ze voor het Britse parlement getuigde over censuur van sociale media.

Ja, echt.

Nina Jankowicz, die onlangs werd benoemd tot “desinformatieofficier” van het DHS, maakte haar opmerkingen tijdens een hoorzitting over de uitvoering van de controversiële Online Safety Bill van het Verenigd Koninkrijk, die legale inhoud zal verbieden die “het potentieel heeft om schade te berokkenen”.

Nadat hij het erover eens was dat de regering minimumnormen voor meningsuiting moet vaststellen die “vrouwenhaat” verbieden, ging Jankowicz tekeer tegen alternatieve sociale-mediaplatforms die “vrijheid van meningsuiting en sprookjesstof” ondersteunen.

Ze zei ook dat door de overheid geaffilieerde communicatieregelgevers zoals Ofcom “de minimumnormen zouden moeten kunnen bepalen die voor alle platforms zouden gelden en waarvoor boetes zouden worden opgelegd.”

“Dat zou weer gebaseerd kunnen worden op de gebruiksvoorwaarden die al gelden,”

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: