India bekritiseert WHO-statistieken over Covid-sterfte in hun land

india-bekritiseert-who-statistieken-over-covid-sterfte-in-hun-land

13-05-22 10: 05: 00,

Het Ayush-ministerie heeft de gastlandovereenkomst met de Wereldgezondheidsorganisatie ondertekend voor de oprichting van het WHO Global Centre for Traditional Medicine in India in Jamnagar, Gujarat. (Foto | Twitter@moayush)

India blijft het door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gebruikte statistische model tegenspreken, dat het aantal COVID 19 sterfgevallen in India door 2021 op 4,37 miljoen schat. Dit cijfer is tien keer hoger dan het cijfer dat door de Indiase regering is gepubliceerd. India heeft het model aangevochten en beweert dat er overdreven projecties zijn van COVID-sterfgevallen 19. Er zijn berichten over onofficiële beweringen van de regering dat de WHO de “cryptische” cijfers van China niet heeft betwist. Zoals gemeld op TrialSite, had de Indiase oppositie eerder het tijdschema van de WHO voor het vrijgeven van de COVID 19 schattingen van sterfgevallen wereldwijd vertraagd.

Ter verdediging van de schatting van de WHO van de COVID 19 cijfers, betoogde Dr Prabhat Jha, een epidemioloog aan de Universiteit van Toronto en directeur van het Centrum voor Wereldwijd Gezondheidsonderzoek in Toronto: “Landen moeten het aantal doden eerder overschatten,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: