Is Rusland in de val van het Westen gelopen, of omgekeerd?

is-rusland-in-de-val-van-het-westen-gelopen,-of-omgekeerd?

13-05-22 08: 10: 00,

Het Westen wil Rusland een uitputtingsslag opleggen in Oost-Oekraïne. Maar wie wordt er in het proces versleten? Wie is in wiens val gelopen?

Westerse media en politici beweren dat Rusland Oekraïne snel onder de voet wilde lopen en het feit dat dit niet is gebeurd wordt gezien als bewijs voor de zwakte van Rusland. Er is echter nog een andere mogelijkheid, waarover in de media nauwelijks wordt gesproken, maar die zeer waarschijnlijk is.

Deze week waren er minder artikelen dan gewoonlijk op de Anti-Spiegel omdat ik weer een paar dagen in Moskou was. Ik heb daar 9 mei gevierd met vrienden en ben toen drie dagen bezig geweest omdat opnieuw enkele Russische TV-stations interviews met mij wilden afnemen of mij uitnodigden voor politieke talkshows. Bij deze gelegenheden is er altijd tijd achter de camera om gesprekken te voeren met interessante deskundigen en tijdens deze gesprekken kwam ik op iets waar ik nog niet eerder aan had gedacht.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: