Miljoenen doden: vaccindeskundige Geert Vanden Bossche waarschuwt voor ramp met vaccin

miljoenen-doden:-vaccindeskundige-geert-vanden-bossche-waarschuwt-voor-ramp-met-vaccin

13-05-22 01: 56: 00,

De Belgische vaccinatiedeskundige en viroloog Geert Vanden Bossche waarschuwt in een interview dat gevaccineerden de komende maanden risico’s lopen. Het coronavirus zal blijven muteren, en in veel gevallen zal dit fataal zijn voor gevaccineerde mensen, zegt hij. Vanden Bossche waarschuwt dat landen met een hoge vaccinatiegraad afstevenen op een ramp.

Het coronavaccin biedt geen steriele immuniteit, wat betekent dat het nog steeds kan worden doorgegeven en interfereert met het immuunsysteem van het lichaam. De neutraliserende antilichamen van deze “eerste verdedigingslinie van het immuunsysteem” worden verdrongen door de antilichamen die door de vaccins worden geproduceerd. Deze dwingen het virus om steeds sneller te muteren. Deze mutaties kunnen zeer gevaarlijk zijn voor gevaccineerde mensen, zegt Vanden Bossche.

Volgens hem is het belangrijk dat vaccinatiecampagnes onmiddellijk worden stopgezet. Vaccinatie kan leiden tot supervirussen die zeer besmettelijk en zeer virulent zijn bij gevaccineerde mensen en die volledig resistent zijn tegen alle bestaande en toekomstige coronavaccins op basis van het spike-eiwit.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: