Miljoenen doden: Vaccindeskundige Geert Vanden Bossche waarschuwt voor vaccinramp

miljoenen-doden:-vaccindeskundige-geert-vanden-bossche-waarschuwt-voor-vaccinramp

13-05-22 04:22:00, In een interview waarschuwt de Belgische vaccindeskundige en viroloog Geert Vanden Bossche: Vaccinaties, vooral van kinderen, moeten onmiddellijk gestopt worden. Geneesmiddelen voor profylaxe en vroegtijdige behandeling van corona moeten worden onderzocht en onmiddellijk in gebruik worden genomen. Anders wordt het in de komende maanden gevaarlijk voor de gevaccineerden. Het virus zal muteren en de vaccinatie zal er de schuld van zijn. In veel gevallen zal dit voor de gevaccineerden fataal zijn. Vanden Bossche waarschuwt dat er een catastrofe zal ontstaan in landen met een hoge vaccinatiegraad, bericht Wochenblick.at.

Reeds vorig jaar waarschuwde hij tegen vaccineren in de pandemie, om geen ontsnappingsvarianten te forceren. Hij had gelijk, zoals blijkt uit de Omicronvariant, die iedereen meerdere malen kan besmetten, zelfs met korte tussenpozen. Er lijkt zich nu echter een veel slechter beeld af te tekenen, een onvoorstelbare omvang van een naderende gezondheidscatastrofe die zelfs hem verbaast.

COVID-19 injecties geven geen steriele immuniteit en verstoren de aangeboren afweer van het lichaam. De neutraliserende antilichamen van deze “eerste verdedigingslinie van het immuunsysteem” worden verdrongen door de infectiebevorderende antilichamen die door de COVID_19 vaccinaties worden aangemaakt. Hierdoor ontstaat een evolutionaire druk op het virus, die ertoe zal leiden dat het steeds sneller muteert, d.w.z. nieuwe varianten produceert. En die zouden dan niet alleen besmettelijker, maar ook veel gevaarlijker kunnen worden.

Onmiddellijke vaccinatiestop: De groep ongevaccineerden moet zo groot mogelijk zijn

Dit geldt echter alleen voor degenen die gentherapie hebben ondergaan. Voor de ongevaccineerden blijft Omicron een training voor het immuunsysteem, legt Vanden Bossche uit. Dat komt omdat ze deze infectieverhogende antistoffen veroorzaakt door de vaccinatie niet in hun bloed hebben, maar kunnen vertrouwen op het aangeboren deel van het immuunsysteem, hun neutraliserende antilichamen. Volgens de vaccindeskundige is het bijzonder belangrijk dat de vaccinatiecampagnes onmiddellijk worden stopgezet en vooral dat er geen kinderen worden ingeënt. Omdat alleen de ongevaccineerde kinderen en volwassenen na een vaccinatiestop voor natuurlijk verworven kudde-immuniteit zouden kunnen zorgen. Dit zou echter alleen mogelijk zijn binnen hun “groep”, dus moet dit deel van de bevolking zo groot mogelijk gehouden worden.

Catastrofe in gevaccineerde landen begint zich al af te tekenen

In een document (te vinden aan het eind van deze post) met de titel “Ontoereikende capaciteit voor virusneutralisatie in zwaar COVID-19 gevaccineerde populaties zou binnenkort kunnen leiden tot een fulminante verspreiding van Sars-CoV-2 supervarianten die zeer besmettelijk en zeer virulent zijn bij gevaccineerde personen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: