NachDenkSeiten:ㅤDe VS rekent op een signaal van Poetin voordat ze kernwapens gebruiken

nachdenkseiten:ㅤde-vs-rekent-op-een-signaal-van-poetin-voordat-ze-kernwapens-gebruiken

13-05-22 12: 39: 00,

Hierna volgt een vertaling van een korte tekst met de links uit het origineel door Ray Mc Govern. Hartelijk dank aan Thilo Haase.

Kudos aan Directeur van Nationale Inlichtingen Avril Haines voor haar getuigenis op de Senaat vloer op 10. May over de waarschijnlijkheid van een nucleaire oorlog met Rusland, ook al waren sommige passages surrealistisch, zoals we hieronder uitleggen.

Vanuit een inlichtingenperspectief, noemde ze een spade een spade. Niet alleen dat, ze ging zelfs een stap verder dan CIA directeur William Burns op 7 mei vertelde aan de Financial Times over de kwestie van het gebruik van kernwapens. Burns wees erop dat de Russische president Vladimir Poetin “niet gelooft dat hij het zich kan veroorloven om in Oekraïne te worden verslagen”. Burns toegevoegd:

“Ik denk niet dat dit betekent

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: