NachDenkSeiten:ㅤKlimaBahn statt BetonBahn – 14e Alternatief Jaarverslag Deutsche Bahn AG 2021/22. Door Winfried Wolf

nachdenkseiten:ㅤklimabahn-statt-betonbahn-–-14e-alternatief-jaarverslag-deutsche-bahn-ag-2021/22.-door-winfried-wolf

13-05-22 07: 32: 00,

“KlimaBahn statt BetonBahn” – dit is de titel van een landelijke conferentie die volgend weekend zal plaatsvinden (14. En 15. Mei) in Stuttgart – met prominente verkeerspolitici, spoorwegcritici en klimaatdeskundigen zoals prof. Hermann Knoflacher (Wenen), prof. Helge Peukert (Siegen) en prof. Wolfgang Hesse (München).

Achtergrond van deze conferentie is de 14. Alternatief jaarverslag Deutsche Bahn AG, dat is gepubliceerd op 30. Maart 2022 op een persconferentie in Berlijn door de groep van spoorwegdeskundigen “Bürgerbahn statt Börsenbahn” en door activisten van de alliantie “Bahn für Alle” en die op bovengenoemde conferentie in druk verkrijgbaar is.[1]

Het trefwoord “BetonBahn” kenmerkt de realiteit in ons land. De beweringen van de verkeerslichtenregering, de voor klimaatbescherming verantwoordelijke groene minister van Economische Zaken Habeck en de voor de spoorwegen verantwoordelijke FDP-minister van Verkeer Wissing, dat de spoorwegen in de huidige zittingsperiode hun bijdrage aan de klimaatbescherming zullen leveren, zijn rook en spiegels.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: