Oekraïne-Rusland en het Wereld Economisch Forum (WEF). Een geplande mijlpaal op weg naar de “Grote Reset”?

oekraine-rusland-en-het-wereld-economisch-forum-(wef).-een-geplande-mijlpaal-op-weg-naar-de-“grote-reset”?

13-05-22 12: 09: 00,

Door Peter Koenig: Hij is een geopolitiek analist en voormalig senior econoom bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar hij meer dan 30 jaar heeft gewerkt aan water- en milieuvraagstukken over de hele wereld. Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor online tijdschriften en is de auteur van Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed en co-auteur van Cynthia McKinney’s boek “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Clarity Press – 1 november 2020)

Onze mensheid is geobsedeerd door macht.

De huidige verwoestende oorlog tussen Oekraïne en Rusland is het resultaat van deze obsessie met macht. Laten we eens terugblikken en analyseren wat er zou kunnen gebeuren als we de punten met elkaar verbinden; hoe het WEF een cruciale rol zou kunnen spelen in deze oorlog. Een machtsoorlog op weg naar de Grote Reset?

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: