RubikonNews:ㅤInvestering in de dood

rubikonnews:ㅤinvestering-in-de-dood

13-05-22 01: 00,

Eind mei 2022 zal worden beslist of Philipp Hildebrand de nieuwe voorzitter van de Zürcher Kunstgesellschaft wordt. Tot nu toe is hij de enige kandidaat voor het ambt. De verkiezing van een nieuwe voorzitter is het gevolg van het overlijden van Anne Keller Dubach. Zij leidde de vereniging van het Zürcher Kunsthaus slechts twee maanden en overleed in september laatstleden.

De Zürcher Kunstgesellschaft is de vereniging van het Kunsthaus Zürich. Hij beheert het museum sinds 1787 en is eigenaar van de kunstcollectie.

Philipp Hildebrand was lid van de raad van bestuur van de Zwitserse nationale bank sinds 2003 en voorzitter tussen 1 januari 2010 en 9 januari 2012. Misschien is het te hopen dat Philipp Hildebrand erin slaagt het geschil over de opname van de “Sammlung Emil Bührle” in de nieuwe vleugel van het nieuwe Kunsthaustrakt bij te leggen. Deze collectie van wapenfabrikant Bührle bevat werken van Vincent van Gogh, Paul Cézanne, Edgar Degas,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: