RubikonNews:ㅤThe Denied Symbol

rubikonnews:ㅤthe-denied-symbol

13-05-22 11: 00,

De SS-schedelpost van de Oekraïense president bleef maar een half uur op Instagram staan, daarna werd hij verwijderd. Het was na enige tijd ook niet meer te vinden op Telegram. In de tussentijd werden echter, zoals tegenwoordig gebruikelijk is, talrijke schermafdrukken van het bericht gemaakt. Ook het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken gebruikte dezelfde foto op de “sociale media” op dezelfde dag.

Het incident veroorzaakte heel wat opschudding op het internet, hoewel de media er eerder spaarzaam aandacht aan besteedden. Het Amerikaanse nieuwsmagazine Newsweek bevestigde Selenskyj’s bericht, inclusief een verwijzing naar een archiefpagina met het Telegram bericht, in een “fact check” op beweringen dat Sky News een interview afbrak nadat het Selenskyj-Nazi bericht door de geïnterviewde was getoond:

Bild

Screenshot uit Newsweek post over vermeende censuur van Selenskyj SS schedel foto (3).

“Zoals uit het interview blijkt, heeft Sky News Polyanskiy niet tekort gedaan,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: