Rusland en de WHO: huidige stand van de betrekkingen

rusland-en-de-who:-huidige-stand-van-de-betrekkingen

13-05-22 05: 40: 00,

Door Riley Waggaman (aka “Edward Slavsquat”): Hij is een Amerikaanse schrijver die in Moskou woont. Hij heeft bijna vier jaar bij RT gewerkt (zijn officiële functie was “senior editor”, maar zijn dagelijkse taken waren niet zo illustratief als de titel doet vermoeden)

Is het ingewikkeld?

In april schreef uw nederige correspondent voor Moskou een blogbericht waarin hij uitlegdewaarom Rusland waarschijnlijk zijn lidmaatschap van de Wereldgezondheidsorganisatie zou moeten opzeggen: het zou onverstandig zijn om de “volksgezondheids”-aanbevelingen op te volgen van een groep die bijna volledig wordt gefinancierd door vijandige actoren die actief proberen om u te vernietigen…. enz. Eigenlijk heel eenvoudige dingen.

Wat is er vorige maand gebeurd?

Twee dagen na de publicatie van ons zeer doordachte internetartikel, waarin we de WHO correct beschreven als een massale oplichter die van plan is alle levende wezens op aarde te doden, heeft de voorzitter van de Doema,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: